Nyheder

26
102021

Nyhedsbrev OKTOBER 2021

 

Hold da op for en start vi har haft siden vi åbnede den 2. august.

Fuldt hus til åbningen og nu til generalforsamlingen fredag den 24. september med over 100 fremmødte.

Inden generalforsamlingen gav Christian Panbo et lille indblik i sit liv og virke.

På generalforsamlingen måtte vi tage afsked med vores formand Sønnick Andresen, da han mente, at det var tid til andre ting i livet. Efter valg og konstituering ser bestyrelsen således ud:

Formand: Ove Jensen. – Kasserer: Bothilde Vølkers, - næstformand: Poul V. Nielsen, - menige medlemmer – Ina Olesen og Carl D. Lerup Grann.

Vi er kommet godt i gang og i uge 40 har der været 1047 personer i huset, da vi har lavet optælling og kontrol på medlemskort – FLOT GÅET !, det er samme antal, som var her inden corona.

Kirsebærhaven har i august fået statsmidler til at lave aktiviteter og sætte gang i huset efter corona. Vi har lige haft en udflugt med 154 deltagere, hvor vi var ude og se MARSK tårnet ved Skærbæk. Her fik vi en bid brød og eftermiddags kaffe med kage og en del af vores medlemmer vandrede til tops i tårnet.

Vi har startet nye tiltag i huset:

  • Kunne du tænke dig at gå til HJERNEFITNESS så er der startet et hold som man har døbt E-sport – hjernefitness om mandagen og tirsdagen med drop ind tiden mellem kl. 9.00 og 11.00. Efter sigende skulle man samtidig få sig et godt grin sammen med andre, ja idet hele taget have det sjovt og hyggeligt.
  • Damefrokost/Damesalon har den 7. september haft 26 deltagere og ud fra stemningen, som kunne høres ved døren, må man betegne den som en succes, så det fortsætter man med så længe der er opbakning. Næste gang mødes vi mandag den 6. december
  • Torsdag den 18. november 2021 er der fest med musik ved Anders Munch – Kim Larsen kopi. Arrangementet er allerede udsolgt.
  • Et anden spændende arrangement er et COKTAIL KURSUS OG PARTY, hvor du kan lære, hvordan man blander flydende væsker samme til den perfekte drinks – der er fortsat ledige pladser – så kom hurtig forbi og køb billet i reception.

 

Vi ser frem til juletiden med masser af nye aktiviteter – se opslag på tavlen eller på vores hjemmesiden.

GODT EFTERÅR

Kirsebærhavens Brugerråd